dimarts, 11 de maig del 2010


Simpatiquisima Evie Lilly. Vejam quan arriba la versió subtitolada per entendre el que diu. Però alguna cosa com Jack is running to the forest... and then he falls asleep and when he weak up he says I just had a ......, sembla entendre's, i diu que ara mateix está a l'atur !!!!!
______________

He anat incorporant coses noves a aquest bloc: Per exemple, dintre de la secció dels blocs que segueixo, he enllaçat el Blog de Águeda, una iaia molt activa. A baix de tot he posat un joc de ping pong a l’antic us. També he afegit algun altre bloc que he trobat interessant.
______________

Ulan Bator ja no és el que era. Ara ja podem començar a pensar en anar-hi. Les temperatures han pujat molt considerablement fins a punts on la vida podria existir-hi. A Riyhad en canvi, ni acostar-se; també han pujat considerablement les temperatures, però com per guanyar-se el títol de lloc dels més calorosos del mon. 
______________

M’ha arribat AQUESTA noticia sobre en Baltasar Garzón amb una altre visió sobre l’Statu Quo del jutge. 
______________

Aquest matí es parlava del que deien i deixaven de dir els del madrid de futbol. I el núvol aquest de cendre del Eyjafjalla que no dona treva. Un vulcanòleg deia que això podria anar per un any. I que els socialistes han guanyat punts, i que hem sortit de la recessió, i la pujada de l’IBEX 35. Al final tot està en que m’haig de portar la carmanyola perquè pagar cada dia 10 € per dinar de menú és una despesa que s’està convertint en un luxe absolut.

AQUESTA és una noticia fresca sobre l’amic volcà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada