dijous, 27 de maig del 2010

S'ha acabat

Ahir vam mirar l'última capitol de Lost, i personalment m'he quedat molt fret. I no és que no m'hagi agradat el final, com a molta gent. No m'ho esperava, i crec que han quedat moltes coses per saber. O portser serà questió de mirar-ho tot de nou, per esbrinar dubtes..


_____________

La Wikipedia, que ho sap tot, ha volgut fer d'spoiler de Prison Break amb aquest avanç de capitols i temporades. Es tracta, però d'una serie acabada ja fa temps, així que no ens podem queixar gaire.
_____________


Temes del dia
Doncs avui la radio anava plena del sumari "des-secretitzat" del cas Pretòria, i de la porqueria que vessa.

També es parlava sobre la prohibició de burkas, vels, niqabs, mocadors, etc., en espais municipals. L'ajuntament de Lleida com a pioner. A Brusel·les fa temps que està prohibt, i a una població dels voltants de Paris, ahir es muntaven uns aldarulls importants per aquesta temàtica, promuguts per un grup de Palestins en contra del que es manifestava en l'assamblea d'un grup en pro dels drets de la dona.

El meu barber, el Paco, te una foto autografiada d'en Cesc Fàbregas enganxada al mirall aquell on hom es veu durant els 30 minuts de corte de pelo. Son seixanta milions d'eurus de fitxatge, crec. 60.000.000 € son 9.983.160.000 de pesetes. (he tornat a fer l'operació). Es podrien pagar  tàntes nòmines, pensions, aturs, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada