divendres, 14 de maig del 2010

Divendres, i punt

Amb l'afany d'enrriquir aquest el meu bloc, he posat noves seccions aquí al lateral: dues de noticies en general; una de l'Avui i una altre de La Vanguardia. A més una secció de successos, també de La Vanguardia, per donar-li cert morbo al tema. He afegit l'apartat "presentació", on explico el perquè de fer aquest bloc.

He tret les meves dades reals de nom i cognoms per posar un seudònim. Un rampell de privadesa. De moment, com a fotografia hi ha la que hi ha. Estic preparant-me una caricatura,  silueta, o similar.

Hi ha un munt de webs i blogs dedicats al manegament de blocs, amb trucs, procediments, etc. fer deixar el teu just al teu gust. Miraré de fer un recull..

_____________

SOFTWARE

A la pàgina de Meteocat han posat una petita aplicació que facilita dades meteorològiques de qualsevol dels 946  municipis de Catalunya. Es diu "temps de'escriptori". De moment me l'he instal·lat al PC de la feina i no rutlla.

______________

LO TEMPS

Ahir a la zona del Maresme les plujes van ser espectacularment intenses. amb llamps, trons i dos PC's petats.  Avui la cosa sembla no voler donar treva, mireu. 

De totes maneres el pronòstic pel cap de setmana pinta millor.

Això de l'escalfament global i el canvi climàtic no deixa de sorpendre. M'imagino que a la que entri l'estiu, com sempre, ens torrarèm.I tant!


_______________

Funcionaris a la VAGA:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada