dilluns, 10 de maig del 2010

2455326 dia julià

El dia julià és el nombre de dies solars comptats correlativament des de l'1 de gener de l'any 4713 aC a les 12 del migdia d'avui.

I avui s'ha llevat el noticiari del matí amb la victoria de la Eurolliga del Barça de Basket, cosa que a mí m'hauria de deixar indiferent donat que no soc afeccionat als esports massius. Però m'ha donat certa alegria. També es parla de tot aquest merdé de ajuts econòmics on es donen xifres aberrants. I el pobre Baltasar,que no fan més que buscar-li les voltes. Mentre que la meva carmanyola i jo ens anèm cap a guanyar les garrofes. Amb la companyía del Frikandó Matiner, Catalunya Radio i Radio Estel.


Voldria fer esment a l'existència de dos col·laboradors que alimenten i inspiren part del contingut d'aquest bloc amb els seus enllaços i suggeriments. No diré els seus noms perque són gent anònima i desitgen cointinuar així. Gràcies.
_____________

Personatge del dia: L'Umpa Lumpa, de Charlie i la fabrica de xocolata. Quí no s'ha trobat un d'aquests alguna vegada? A mí em recorda a en Joaquim Nadal, però sense ulleres. O una barreja d'entre venedor d'assegurançes putero impotent i Mario Conde.
Enllaços del día

Programa del dia

CrystalDiskInfo - Et dona una serie de dades sobre les teves unitats de disc dur (entre d'altres la seva temperatura), i te les xequeja. El més probable és que no serveixi de res, però és gratuit, i això ja és molt. No t'hauras de preocupar buscant nº de serie ni coses per l'estil.











Aquells conceptes que sents, no saps el que volen dir i no t'atreveixes a preguntar (o que tampoc representa un dubte transcendental): 


INDIE.- Prové de l'anglès independent -independient en CATALÀ- i es refereix en general a qualsevol dels gèneres, panorames, subcultures i atributs estilistics i culturals, amb un apropament autònom i cenyint-se al lema FES-HO TU MATEIX. El terme Indie es sol fer servir incorrectament per referir-se a un so nou que un músic presenta. Originalment està lligat a les condicions de producció i circulació de la seva obra, referint-se a a aquells musics que produeixen la seva obra de manera independent (paraula de on ve el terme), i no a un génere musical. Font: Wikipedia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada