dilluns, 17 de maig del 2010

Cortines de fum i paripés



EDITORIAL
Ahir el culés van anar a dormir campions de lliga, no sense muntar una mica d'aldarull, detinguts, ferits, etc. Els del Madrid avui calladets. Sento al meu company xerrar de la temàtica amb algún "colega": "...que lo tuvieron muy facil". Quan lo de l'Inter van xerrar més. I no soc futbolero eh? però certa sensació de benestar sí que em corre pel cos.
Un altre company em comentava feia dies, sobre el tema de les votacions per triar quina mena d'actuació dur a terme a la Diagonal, que tot plegat es tractava d'un paripé/cortina de fum per maquillar la mala gestió de l'alcade Hereu. Tot plegat sona a muntatge: dimissions i rollos diversos.
El volcanet Eyjafjalla dels pebrots torna a fer la gitza al transit aeri. De moment els aeroports de la peninsula ibèrica no es troben afectats.
Ha estat un cap de setmana dur, cansat i guai. A la migdiada d'ahir diumenge vaig arribar a prop del coma.


LLEURE

P o r t   A v e n t u r a

Consells per qui vulgui anar:

a)- No només cal mirar si plourà o no. També cal mirar el tema vents. Perquè a la mínima tanquen les principals atraccions. Per cert, no se on deuen treure la informació meteorològica que surt a la seva web. Estava clar segons Meteocat que faria sol, i en canvi a l’esmentada anunciaven plujes.
b)- S’ha de pujar al Furius Baco. Val la pena malgrat l'espera. I que no us intenteu colar, podeu ser lapidats. Ah! i si donen l'avís de que està fora de servei per motius tècnics, no defalliu. A aguantar. S'arregla ràpid.
c)- Els fideus xinesos del Self Service de la Xina estàn per llepar-se els dits.I si l’acompanyeu de la superbirra (que recorda un d’aquells catxarros que et fan orinar als hospitals), millor.

Dissabte passat feia molt bona temperatura. Millor que anar en ple estiu. De gent, deu n’hi do. Semblava que havia oferta especial pels francesos... Millor, per que els “sense-samarreta” quedaven més dissimulats. 


EL PROGRAMA



Microsoft Powertoys Image Resizer. Com diu el seu nom, és per redimensionar imatges, per tal de que ocupin menys espai a l’hora d’enviar-les per e-mail, penjar-les a la web, blog, etc. S’integra al menu contextual de l’explorador de Windows (botó dret, i tal...). Sense grans pretensions i just en la seva mida. 


Caram! això ha quedat força irreverent...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada