dijous, 13 de maig del 2010

Dijous, 13 de maig de 2010 - Sant Pere regalat

Retallada del sous dels funcionaris, congelació de les pensions, eliminació del xec nadó, baixada de sous d'alts càrrecs, i altres idees anticrisi. L'atletic ha guanyat la Europa League, s'han matat els quatre membres d'una familia a Sant Pere de Riudebitlles (Barcelona). Tornen a molestar al Sr. Camps per la trama. I per si això no fòra prou, la polèmica de la Diagonal de Barcelona. Aquest matí sentia que el 76% havia votat que la deixesin igual. I alguns diuen que és una cortina de fum per tapar la mala gestió del Sr. Alcalde. 

Per cert, el Rei deu pagar IBI? fa la declaració de la renda? quins ingressos te, a part del que reb dels ciutadans? fa xerrades cobrant? cursets de vela, golf o de conducció de motos? L'estada, operació, caterings al Clínic de Barcelona la va pagar amb el que treu de donar classes? o la vam pagar nosaltres? Però fa patxoca, això si.

Servidor és un ciutadà standard que escolta al matí una combinació de Catalunya Informació, Catalunya Radio i Fricandó Matiner (a la foto del costat el Sr. Ivan Medina, col·laborador i 2on. de bord del programa). Sento el que diuen, miro una mica La Vanguardia edició digital, i així l'únic que puc fer-me és un mix de tot plegat i elaborar el meu propi punt de vista. De vegades m'arriben enllaços a blocs d'analistes politics i econòmics, o si més no de persones  (periodistes, etc.) que diuen la seva, amb coneixament de causa encara que amb cert to de pesimisme. Després entrèm en el tema de que el que està succeint ja ho va dir fulano o mengano, i hom es referma en que tot plegat és una merda, i el que es vol és arribar a final de més amb minims i poguer comprar un fuet i dues tabletes de xocolata Lidnt 70% cocoa. Algún dinar o sopar fora, unes mini-vacances, etc.

I això que és dijous i hauriem d'estar contents.

Però per treure-li ferro a la cosa, AQUEST post al bloc de la Agüeda de Coslada.

_____________

Això és com un vici, com una joguina. Pots fer-hi 50.000 coses a part d'escriure-hi. I al blog que en dic  Amb certa seriositat, he publicat el següent mini-article sobre informàtica bàsica.



Disclaimer: Mire señor principe, que si le molesta la foto de la portada del Jueves que creo se censuró solo tienen que decirmelo y la quieto eh?? no vayan a ir por la tremenda, que yo esto lo hago como ocio, y no para fastidiar. Que vivo de mi trabajo, ya sabe.  Y cuando lo hay. Y que tiene una señora muy guapa, simpática y elegante. Y habla muy bien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada