dimecres, 16 de març del 2011

Comme ça (llegit "comsa")

Coses d'Arenys de Mar

S'acosta inexorablement el temps d'haver de canviar l'engantxina del cotxe per poder aparcar a la 1ª platja (o de la Picordia) sense pagar.

Crec que no vaig ser l'únic afectat per la pèsima qualitat de servei per part del personal de COMSA de l'aparcament sotarrani del Xifré.

Quan el ticket s'havia d'obtenir a través del "mestre" que controlava abans l'aparcament un ja es trobava amb problemes. El fet de portar el rebut conforme havies pagat l'impost de circulació imprès de casa era un problema. Perquè ara som respectuosos amb el medi i alhora tecno-ciutadans, i consultem pagaments i rebuts per Internet. Molts ja no ho rebem en paper. Per ves a saber quina teoria conspiratòria fraudulenta havies d'anar a La Caixa a que et segellessin el rebut si no aconsseguies negociar amb bones paraules.

Curiós que una empresa com COMSA fes servir com a eines tecnològiques de treball a un empleat seu (o subcontracte si m'apures) una llibreta i un boli per controlar l'entrega de les engantxines de resident. I lamentable que donin aquest servei a una Vil·la on tenen l'exclussiva d'ingressos per aparcaments (a part de l'Ajuntament, clar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada