diumenge, 28 de novembre del 2010

Viatge amb La Sardineta

Després d’aquests mesos emmagatzemats al meu disc dur, no he volgut deixar passar aquesta tarda de diumenge: he seleccionat els fragments més adients per aconseguir els no més dels 15 minuts que sembla que Youtube deixa posar de vídeos. He afegit els crèdits cutres, i aquí teniu la meva vivència amb el CARRILET d’Arenys de Mar, conegut com La Sardineta.
Una experiència en la que hom posa una mica en risc la integritat física. Es podria qualificar com “activitat de risc; sense cinturons de seguretat i desafiant el trànsit de la N-II i de la 3ª platja. Però ens ho varem passar pipa. Segur que ja ho heu pogut veure, i els agosarats viure-ho. Una passejada per Arenys de Mar amb especial “hincapeu” a la platja del Cavaió (que deu ser un cavall gros o que els te grossos), i passada de “rasquis” per l’alambí.
Aquestes imatges nefastes han estat gravades amb la màquina de fotografiar digital en mode vídeo. Una Olympus MU700, o sigui, un aparell senzillet. La mateixa càmera amb la que vaig gravar el Flashmob d’Arenys de Mar de l’MFreixes’ Team.
Dedicat a tot el poble d’Arenys de Mar i especialment a aquells/es que fan que a l’estiu tota cuca pugui viure i divertir-se.


Es pot veure també a: http://www.arenyautes.cat/content/viatge-amb-la-sardineta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada